Danske Betting kampagner

En af de ting, som spillerne ser frem til på en betting side, er kampagner og bonusser.Dette er blevet betragtet som meget vigtigt af spillere, så meget at det er en af de primære grunde til at vælge et bestemt betting side.

Kampagner findes i forskellige former og tjener specifikke formål. Den mest populære bettingkampagne er tilmeldingsbonussen, og den er udelukkende for nye medlemmer. Men eksisterende spillere er ikke uden muligheder. Der er også særlige bonusser og kampagner for dem.

Hvis du er en dansk spiller og har brug for nogle betting kampagner, skal du ikke være bekymret! Denne guide har til formål at vise dig, hvilke bonusser du kan se frem til, hvordan du får dem, og hvordan du bruger dem.

Betzino

4.7 /5

200% op til €150

JeetCity

4.3 /5

100 % op til 5000 DKK + 225 gratis spins

Comeon

3.8 /5

100 % op til 500 kr

Kampagner med gratis bet

Der er næsten ingen bookmaker, der ikke tilbyder gratis bets. Denne bonus er meget populær og nem at få. Der er et par ting, du skal gøre for at få glæde af nogle gratis væddemål, men det første og vigtigste skridt er at tilmelde dig en betting side. Den næste ting, som du måske skal gøre, afhængigt af bettingsiden, er at indbetale et bestemt beløb for at aktivere kampagnen med gratis bet.

Som de fleste promos er gratis spil ikke undtaget fra omsætningskrav. Dette er den forhindring, du skal overvinde for at få fuldt udbytte af tilbuddet. Men hvis du er sikker på, at du kan opfylde dem, er der ingen grund til at sige nej til et gratis bets!

Kampagner med matchede indskud

Denne bonus er ikke tvetydig og står som regel tydeligt på hjemmesiden for online betting sider. Operatøren lover at matche alt, hvad du indbetaler op til et bestemt beløb. En typisk kampagne med matchet indskud ser således ud: “Få op til 1000DKK gratis.”

Det betyder ganske enkelt, at alt, hvad du indbetaler, vil blive fordoblet af bettingsiden, men vil ikke overstige 1000DKK. Så selv hvis du indbetaler 5000DKK, vil du kun modtage det maksimale beløb (1000DKK). Matched deposit promo kommer med omsætningskrav, så læs vilkårene og betingelserne for at vide, hvad der forventes af dig.

Matchede Bonus vs pengene-tilbage-garanti

Der går ikke en uge, uden at der finder hundredvis af sportsbegivenheder sted over hele verden. Takket være online bettingsider har sportsentusiaster mulighed for at tjene penge på deres passion. Disse sider har masser af bonustilbud, som du kan bruge til at forbedre dine chancer for at få udbytte af spillene.

Med disse bonusser kan du satse på spil gratis og behøver ikke at bekymre dig om at tabe penge. To fremragende kampagner, som bruges af succesfulde spillere til at komme videre i spillet, er kampagnerne med matchede indskud og pengene-tilbage-garanti, og vi vil lære mere om dem her.

Matchede Bonus

Pengene-tilbage-garanti

Det kan øge din første indbetaling betragteligt. Det beskytter din bankroll mod for store tab.
Den kan komme som en selvstændig bonus eller sammen med et andet tilbud. Det gives normalt som et enkelt kampagnetilbud.
Omsætningkrav kan være høje. Omsætningkravene er lave og nogle gange ikke-eksisterende.
Dette gives kun én gang under den første indbetaling. Penge tilbage kan gives på daglig, ugentlig eller månedlig basis.
Andre kampagner kan være utilgængelige for dig, mens du bruger denne bonus. Du kan have andre kampagner kørende, mens du modtager en tilbagebetaling fra spillesiden.

Acca-forsikring og bonuskampagner

Acca-forsikring er en god aftale, som spillere, der placerer akkumulator-bets, elsker. Med denne type væddemål kan du satse et lille beløb på flere spil, og hvis alt går godt, kan det føre til en stor udbetaling. Acca Insurance-kampagnen hjælper dig med at begrænse dine tab, hvis dit akkumulatorbet mislykkes på grund af blot én betingelse. Ved hjælp af kampagnen kan du få nogle penge tilbage, når du har lidt et tab.

Acca-forsikringer er ikke den eneste form for kampagne, der tilsyneladende ikke har nogen ulempe. Et andet tilbud fra familien af Acca-forsikringer er de procentvise bonusser. De procentvise bonusser bruges af bettingoperatøren til at tilføje flere midler til din samlede gevinst.

Pengene-tilbage-garanti

Denne kampagne blev oprindeligt brugt til at kompensere loyale spillere, der har lidt tab, men som følge af dens popularitet er penge tilbage kampagner nu også et tilbud om at tilmelde sig hos nogle bookmakere.

Også kendt som en cash back promo, hvor spillere, der har tabt et spil, kan se frem til at få en procentdel af deres tabte indsats tilbage. Ligesom Acca forsikring, bruges en penge tilbage kampagne til at mindske smerten, når en spillers indsats ikke vandt.

Odds-forbedringer kampagner

Denne kampagne betyder simpelthen en stigning i oddsene på en sportsbook, om end kortvarigt, som en måde at byde nye spillere velkommen eller for at vise loyale medlemmer anerkendelse. Forbedrede odds kan også bruges til akkumulatorspil, og ligesom Acca-forsikringer er oplevelsen værd at have.

Tips til betting kampagner

Sportsbetting kan og vil være spændende, men alle disse bonusser, vilkår og odds kan være overvældende for en nybegynder. Derfor bør du følge nogle tips for at komme godt i gang. Med de følgende tips vil vi vise dig, hvad du skal gøre, og hvordan du får mest muligt ud af dine givne bonusser.

Lær alt om betting

Vores eksperter bruger tid på at gennemsøge internettet for at finde de bedste kampagner, og når vi finder dem, giver vi dem videre til dig. Vores opgave er at guide dig til de bedste tilbud, så hold dig i kontakt med vores side, for vi opdaterer hele tiden de bedste tilbud til dig.

Læs vilkår og betingelser

Selv når du går efter vores anbefalinger, anbefaler vi, at du studerer vilkårene og betingelserne for kampagnen og undgår dem, der er for komplicerede.

Tilmeld dig hos mange bookmakere

Begræns dig ikke til kun én sportsbook. Udforsk forskellige bettingsider, da dette vil give dig en masse bonusser og også øge dine chancer for succes. Hvis du ikke kender så mange bookmakere, har vi en liste over betting sider med rigtige penge, som er licenseret og sikre for dig at spille på. Tjek dem ud, og registrer dig hos så mange som muligt.

FAQ

Hvordan kan jeg se, om et betting kampagne er godt?

En god kampagne er en kampagne med minimale eller ingen omsætningskrav. Dette giver dig mulighed for hurtigt at udbetale gevinsterne fra spillet.

Kan en bonus bruges mere end én gang?

Nej. Hver bonus kan kun bruges én gang pr. spiller. Du må heller ikke forsøge at oprette falske konti, da betting-sider vil opdage det og udelukke dig.

Hvor længe kan jeg bruge en kampagne?

Varigheden af en kampagne afhænger af det spilsted, der tilbyder den. Nogle kan vare helt op til 30 dage, mens andre udløber inden for 2-7 dage. Men vær opmærksom på, at nedtællingen starter i det øjeblik, du accepterer bonussen.

David Toney
Qualified Casino Expert

Nisi, purus lacinia est phasellus etiam rutrum. Non orci sollicitudin volutpat adipiscing quis in dui. Quam cras integer elementum sem faucibus pellentesque cras turpis.