Bettingbonusser

Mange online betting sider bruger bonusser, tilbud og kampagner som en af metoderne til at tiltrække nye spillere og fastholde de eksisterende spillere. Bonusser kan tilbydes til nye og eksisterende spillere på næsten alle niveauer af bettingaktiviteter.

De kan variere meget, og de er ikke alle lige gode. Nogle sider tilbyder bonusser baseret på hvor meget der vindes, mens andre tilbyder bonusser baseret på det indbetalte beløb.

Nogle bonusser er mere værdifulde end andre. Kvaliteten af din bonus afhænger af, hvilken type bonus det er, hvor meget værdi den giver, og hvilke vilkår og betingelser den indeholder.

Betzino

4.7 /5

100% op til 2000 DKK + 100 Gratis spins

JeetCity

4.3 /5

100 % op til 5000 DKK + 225 gratis spins

Comeon

3.8 /5

100 % op til 500 kr

Typer af bettingbonusser

Her er en oversigt over de forskellige typer af bettingbonusser, som du kan forvente at finde, når du åbner en konto på forskellige bettingsider.

Ingen indbetalingsbonus

Bonus uden indbetaling tilbydes af bettingsider for at tiltrække nye spillere med det samme. Det er et incitament til at registrere en konto på deres side og prøve nogle spil uden at bruge dine egne penge. De fleste af de bonusser uden indskud er dog forbundet med omsætningskrav. De betyder grundlæggende, at du skal satse over et minimumsbeløb, før du kan udbetale bonuspengene.

Mange bookmakere tilbyder en bonus uden indbetaling, når spillerne opretter en gratis konto. Den gratis gave forsøger at lokke spillerne til, så de vil indbetale rigtige penge på siden og fortsætte med at spille.

Gratis bets bonus

Gratis bets er, som navnet antyder, indsatser, som du ikke behøver at betale for. De er gode, fordi du ikke behøver at risikere dine egne penge, og du kan indkassere gevinsten, hvis de lykkes.

Bonussen har betingelser, der skal opfyldes, såsom at foretage en indbetaling og satse et bestemt beløb, men en stor del af kunderne hos bookmakere nyder at benytte sig af denne mulighed for at få flere gratis væddemål.

Velkomstbonusser

Velkomstbonussen er designet til at lokke dig til at tilmelde dig en konto på et bestemt online bettingsted. Bonussen vil blive tilføjet til din konto, når du har foretaget din første indbetaling.

Velkomstbonussen består typisk af en procentdel af din første indbetaling. Hvis velkomstbonussen f.eks. er på 50%, og du indbetaler 1000 kr., vil din samlede indbetaling være 1500 kr.

Matchede indbetalingsbonusser

Match indbetalingsbonussen er populær blandt spillere. Det skyldes primært, at match depositum giver spillerne mulighed for at fordoble deres penge, og det fordobler chancerne for at vinde.

Spillesiden matcher indbetalingsbeløbet med en forudbestemt procentdel eller et forudbestemt beløb. Hvis f.eks. match depositum-bonussen er 100 % match depositum, betyder det, at sitet matcher det beløb, som spilleren indbetaler, med 100 %.

Promo-koder

Promokoder bruges af bettingsider til at tiltrække nye spillere. Normalt er der tale om en kode, der giver gratis spil eller andre særlige tilbud. Du bør dog læse vilkårene og betingelserne for at sikre dig, at den kampagne, du ønsker, stadig er tilgængelig.

Betting Bonus Tips

I disse dage kan du finde en række forskellige bettingbonusser, hvilket gør det nødvendigt at uddanne dig selv, før du vælger. Her er nogle tips, der vil hjælpe dig med at vælge den rigtige bonus og bruge den korrekt!

Tag bonusbeløbet i betragtning

Det første, du skal beslutte dig for, når du vælger en bonus til online betting, er, om det faktiske beløb, som du får, er det værd.

Hold styr på fristen for kampagnen

Før du tilmelder dig et online spillesite, bør du tjekke, om de har nogen tidsbegrænsninger på deres tilbud, da nogle måske kun er tilgængelige i de første par dage, du tilmelder dig.

Undersøg betingelserne omhyggeligt

Når du gennemgår spillebetingelserne, skal du huske på, hvor mange sportsgrene eller spil du må spille på. Det kan være, at du kun skal spille på bestemte sportsbegivenheder eller bruge det inden for et bestemt tidsrum.

Vælg den bonus, der passer bedst til dit spil

Du bør altid vælge en bonus, som du vil elske at bruge. Begynd ikke at benytte dig af et bestemt tilbud, blot fordi betting-siden synes, at det er fantastisk; du har måske ikke brug for det. Hvis du for eksempel kun vil spille på sport, har du sandsynligvis ikke brug for en pokerbonus.

Spil på sikre og licenserede bettingsteder

Det er vigtigt at sikre sig, at online bettingstederne er sikre. Det er muligt for nogle betting sider at være usikre, selvom de tilbyder online betting.

Konklusion

Bettingbonusser er en god hjælp for begyndere i sportsbettingverdenen, lige så vel som de er en god overraskelse for erfarne spillere. I sidste ende er det vigtigt at huske, at selvom online sportsbooks tilbyder et væld af bonusser og kampagner, så har nogle af dem ugunstige omsætningskrav. Det bedste, du kan gøre, er at læse vilkårene og betingelserne for at afgøre, om bonusserne er nemme at gøre krav på og omsætte til rigtige penge.

FAQ

Her er nogle af de mest almindeligt stillede spørgsmål om bettingbonusser, besvaret af eksperter fra branchen.

Jeg har deltaget i en kampagne; hvor er min bonusindsats?

Dine gratis bets vil blive belønnet til dig, så snart en kampagnebegivenhed er afsluttet, i de fleste tilfælde inden for 24 timer.

Jeg har foretaget en indbetaling, men har endnu ikke fået mine bonustilbud?

Bonusser er ekstra fordele, som du får, hvis du opfylder bestemte krav. Du bør nøje læse vilkårene og betingelserne, før du beslutter dig for at ansøge om en bestemt kampagne.

Hvorfor kan jeg ikke hæve min bonussaldo?

I mange tilfælde skal du opfylde omsætningskrav og andre betingelser, før du kan udbetale bonusgevinster.

Hvad er udløbsdatoen for en bettingbonus?

De fleste kampagner er kun tilgængelige i en begrænset periode. Før det er for sent, skal du opfylde kravene for kampagnen. Hvis du ikke opfylder kravene inden fristen, vil du ikke kunne gøre krav på den. Som regel er udløbsdatoen omkring en uge.

Hvordan kan jeg tilbagekalde en spillebonus?

Hvis du sletter en bonus, kan du spille uden begrænsninger og kan udbetale dine penge på anmodning. Men overskud, som du har opnået ved at spille med bonussen, vil ikke være berettiget til at blive udbetalt.

David Toney
Qualified Casino Expert

Nisi, purus lacinia est phasellus etiam rutrum. Non orci sollicitudin volutpat adipiscing quis in dui. Quam cras integer elementum sem faucibus pellentesque cras turpis.